Trøffel i forklædning

Desserthjerte

Dette desserthjerte er lavet ud af trøffeldej. Du kan bruge dine egne kagerester eller du kan snyde, som vi har gjort her, og købe færdige chokolade muffins og en købe roulade. Vi vil næsten vove den påstand at du ikke kan smage forskel. Til to store hjerter skal du bruge 2 chokolade muffins, 1 halv hindbærroulade, 1 spsk god kakaopulver, 2 spsk ekstra hindbærmarmelade. Toppen er lavet af marcipan, der har fået rød frugtfarve. Smuldr kagerne ned i en foodprocessor sammen med kakao og kør den til en ensartet masse. Rul den ud til cirka 1 centimeter og skær et hjerte ud. Bland marcipan med frugtfarve. Rul det ligeledes ud og læg det over hjertet inden du skærer i kanten. Serveres med masser af friske bær. Anrettet med lidt spiselige blomster.  

Forrige
Forrige

Muslinger

Næste
Næste

Let laks