Squash muffins
Her er en nem opskrift på lækre muffins med squash.
3 æg, 250 g sukker, 2½ dl olie, 350 g squash, 320 g mel, 3 tsk bagepulver, 2 tsk vanillesukker, 5 tsk stødt kanel.
Pynt: 250 g flødeost naturel, 175 g smør, 150 g flormelis, 2½ tsk vanillesukker, hele valnødder.
Squashen rives på den grove side af råkostjernet. Æg og sukker piskes luftig. Olien tilsættes. Herefter vendes de andre ingredienser i. Dejen fordeles i muffinsforme, som fyldes 2/3 op. Bages ved 190 grader i varmluftsovn i 20 minutter, til de føles faste på toppen. Afkøles på rist. Ostecremen røres sammen og fordeles hen over kagerne med en sprøjtepose. Pynt til sidst med valnødder.
Få dine squash muffins til at se ekstra indbydende ud, ved at pakke dem ind i brun madpapir, og bind dem med en grov snor. De er geniale til mange forskellige lejligheder. Er der valnødde-allergi blandt vennerne, kan du pynte med alt muligt andet, f.eks store flager af revet hvid chokolade eller lav et fint mønster med karamelsauce.