Små lækre snacks

Når vi har gæster eller holder kurser og events, her på Kærby Mølle. laver vi tit små snacks, som vi serverer sammen med et glas vin. Det skaber altid stor begejstring, og det er en nem og lækker måde at lave et lille stykke mad til dig selv eller dine gæster på. de er meget simple, men smagen er i top. Vi bringer også opskrifterne i udgave 3, som er på gaden frem til 15 maj, 2024.   

Rygeostsalat.

Rygeostsalat, er en af de opskrifter jeg har fået fra min svigermor og som hele familien elsker. Vi glæder os hvert år til de friske radiser kommer. Du kan også lave en tyndere udgave og bruge som dip til grøntsagsstænger.

 1 pakke rygeost
1 dl cremefraiche 18 %
1 bundt radiser eller en håndfuld fra haven
1/2 agurk, uden kerner
1 gulerod
1 lille håndfuld purløg
1 tsk sukker
Salt og peber

 Skær grøntsagerne i små tern , gem lidt til pynt. Bland alle ingredienserne sammen og smag til. Server med salte kiks eller ristet rugbrød. Du kan se en film, hvordan du laver denne snack nederst på siden. 

 

Pate med pære.

Denne er en af de helt nemme, som også er en af familiens favoritter. Vi har brugt en færdigkøbt pate med svampe, men man kan selvfølgelig vælge at lave sin egen pate.

Kog en mos af pære og sukker og pynt med frisk basilikum. Sammensætningen af den salte pate, den søde mos og krydderurten er fantastisk. Lav dem lige inden de skal spises, så brødet forbliver sprødt. Du kan se en film, hvordan du laver denne snack nederst på siden.   

 

Brie med karamelliserede løg

Denne lille snack, er en lille himmerigsmundfuld, der kan spises året rundt.

Skær løgringe af to løg som steges i lidt smør og  2 spsk. sukker. Tilsæt en spsk. balsamico og en anelse østerssauce. Drys med salt og peber. Anret cremet brieost og kompot på brødet. Serveres straks. Du kan se en film, hvordan du laver denne snack nederst på siden. 

 

 

Forrige
Forrige

Langtidsbagte tomater

Næste
Næste

Cheesecake med Kiwi