Cheesecake med Kiwi
En skøn, nem dessert med frugt. Kiwierne giver den lidt kant/syrlighed og brombærrene sødme. Den kan laves i god tid og stå i køleskabet, hvis du skal have gæster. Velbekomme.
Cheesecake med kiwi og brombær
4 spsk sukker
150 g friske brombær
150 g kiwi
1/2 lime
200 g flødeost
2 spsk flourmelis
3,5 dl piskefløde
100 g digestive kiks
50 g smør
Bland 2 spsk sukker med brombær og bring blandingen i kog i en gryde. Gør det samme i en anden gryde med kiwi, 2 spsk sukker og saft fra 1/2 lime. Lad begge frugtkompotter køle af. Bland flødeost med flormelis. Pisk piskefløden stiv og vend den forsigtigt i flødeostblandingen. Knus digestive kiksene og bland dem med smeltet smør. Fordel kikseblandingen i bunden af en glasskål. Læg skiftevis lag af flødeostcreme og frugtkompot i skålen. Start med et lag kiks i bunden, derefter flødeostcreme og afslut med frugtkompot.