One Pot
Der er næsten ikke noget hyggeligere end at lave mad over bål. Det er totalt “ned i gear” for os og vi benytter hver en chance for det, så snart vejret tillader det. Selv på denne her årstid - marts måned - “kan det noget”. Vi laver ofte denne simple pastaret som er “alt i en gryde” - du kan næsten bruge hvad du har - med eller uden kød.. og de grøntsager du lige har i skuffen eller haven.
Opskrift “One pot” 12 personer:
300 g bacontern
20 pølser, i skiver
800 g kyllingebryst, i tern
500 g frisk spinat
250 g friske champignon i skiver
2 løg 4 fed hvidløg, hakkede
2 gulerødder revne eller hakket i minihakker
2 dåser hakkede tomater og/eller 500 g friske tomater i mindre stykker
4 pakker frisk pasta
1/2 liter fløde, 38 %
1 liter vand salt og peber
1 bouillonterning
3 spsk. østerssauce
Rist bacon i den varme gryde, tilsæt kød og lade det lige stege lidt, tilsæt derefter alle de andre ingredienser og lad retten simre over bål til pastaen er mør. Rør den rundt af og til.
hertil kan du evt. servere bålbrød.
Velbekomme :)