Kaperssauce
En af mine personlige favouritter er den her kaperssauce, som vi kalder den. Den kan spise til rigtig mange forskellige retter, også varme kødretter eller som tilbehør til fisk. I artiklen her har jeg lavet den til et stykke smørrebrød med roastbeef. Men vi spiser den til rigtig mange forskellige ting. til “fish and chips” en god bøf eller en hverdagshakkebøf.
til 2 personer:
2 skiver ristet brød
8 skiver roastbeef
Hele kapers bær
Kaperssauce:
200 g mayonnaise
2 spsk. creme fraiche
1,5 spsk. kapers
2-3 stk. cornichoner
1 spsk. løg
1 spsk. purløg
1 spsk. persille
2-3 tsk. dijonsennep
salt, peber og sukker
Hak kapers, løg, chocinoner, purløg og persille fint. Blandt det med mayonaise, cremefraice, sennep og smag til med salt og peber. Anret pålæg på det ristede brød, kom kaperssauce på og pynt med store kapersbær.
Velbekomme