Sild med relish

En anderledes måde at servere julens sild på, er med hjemmelavet relish.

Relish til 4 personer:

2 gulerødder
1 løg
1 æble
1 dl spsk æblesidder eddike
1 dl sukker
0,5 chiliflager
0,5 tsk karry
salt og peber
1 dl vand

 Riv gulerødder, løg og æble. Kom det i en gryde og tilsæt æblecidereddike, sukker, chiliflager, karry, salt, peber og vand. Lad det simre i 10 minutter, og lad derefter relishen køle af.

 1 skive rugbrød pr. person
1 hårdkogt æg
1 stk sild
1 spsk. syltede hvide løg
1-2 spsk relish

 Kom ca. 2 spiseskefulde af den afkølede relish på rugbrødet. Top med sild og syltede løg. Skær ægget over og læg det ved siden af brødet.

Velbekomme

Forrige
Forrige

Kaperssauce

Næste
Næste

Bagt Camembert