Grillede grøntsager (ratatouille)

Disse små pakker med grøntsager egner sig i særdeleshed godt til, når du får gæster til en grillaften i haven. De små pakker har velsmagende overraskelser indeni. Det allerbedste er dog, at de kan laves klar, inden gæsterne kommer, så du har mere tid til snak og hyggeligt samvær. Hver lille tilbehørsret er pakket ind i brunt bagepapir bundet med et bånd.

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad du kan putte i pakkerne. Du bestemmer selv, men vi har lavet nogle smagfulde forslag her. Placer pakkerne i en foliebakke og grill dem i cirka 20 minutter. Resultatet bliver bedst under låg, eksempelvis på en kuglegrill. Opskrifterne er til 1 pakke

GULERØDDER MED GEDEOST
2 friske, tynde gulerødder med top, 2 kviste frisk rosmarin, 2 tsk honning, 2 tsk græskarkerner, en god skive gedeost, salt og peber

KARTOFLER MED GORGONZOLA
5 små, letkogte kartofler skåret i halve, 2 grønne, friske asparges, 50 g gorgonzola i tern, 1 tsk olie, 1/2 finthakket eller presset hvidløg, salt og peber

AUBERGINE MED FETAOST
3 tynde ringe rødløg, 2 skiver 1 cm tykke skiver aubergine, 1/2 tomat i skiver, lidt smuldret fetaost, frisk oregano, 1 spsk færdiglavet tomatsovs, 1 spsk olivenolie, salt og peber

Velbekomme!

Forrige
Forrige

Æblefest i køkkenet

Næste
Næste

Brombærlykke