Citronkage med friske efterårsbær

Blåbær/Brombær kage

-          200g sukker
-          3 æg
- 200 g mel
-          175g smør
-          1 hel friskpresset citron
-          2 tsk bagepulver
-          2 tsk vaniliesukker
-          Revet citronskal fra ½ citron
-          1 ½ dl mælk
-          175g blandede bær

Pynt

-          100g flormelis
-          2 spsk citronsaft
-          200g friske bær

Kagen

Sukker og æg røres sammen. Tilsæt smør og citronsaft. Bland de tørre ingredienser i lidt af gangen. Tilsæt til sidst mælk til dejen. Kom dejen i en form. Hæld derefter bærrene i, lige inden den kommes i ovnen. Bages ved 175 grader i 50 min

Glasur og pynt

Tilsæt citronsaften lidt af gangen i flormelissen til den ønskede konsistens. Lad kagen køle af og pynt derefter med glasur og friske bær.

Velbekomme

 

Forrige
Forrige

4 desserter med pære

Næste
Næste

Mad med øl