Citronkage med friske efterårsbær
Blåbær/Brombær kage
- 200g sukker
- 3 æg
- 200 g mel
- 175g smør
- 1 hel friskpresset citron
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk vaniliesukker
- Revet citronskal fra ½ citron
- 1 ½ dl mælk
- 175g blandede bær
Pynt
- 100g flormelis
- 2 spsk citronsaft
- 200g friske bær
Kagen
Sukker og æg røres sammen. Tilsæt smør og citronsaft. Bland de tørre ingredienser i lidt af gangen. Tilsæt til sidst mælk til dejen. Kom dejen i en form. Hæld derefter bærrene i, lige inden den kommes i ovnen. Bages ved 175 grader i 50 min
Glasur og pynt
Tilsæt citronsaften lidt af gangen i flormelissen til den ønskede konsistens. Lad kagen køle af og pynt derefter med glasur og friske bær.
Velbekomme