Bruchetta af brødrester

Her i huset elsker vi “hapsere” også kaldet bruchetta, af alle salgs.. Det er ret genialt hvis du har en rest brød og andre smårester i køleskabet. Her får du opskriften på den tomatsalsa der tit er fast ingrediens. Der kan kommes en fetacreme under ( fetaost rørt med cremefraiche) eller lægges serranoskinke på. Den er dog også rigtig god, bare som den er.

3 tomater
1 fed hvidløg
1/2 løg
8-10 blade basilikum
1-2 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk. honning
1 knivspids salt
1 flute eller daggammelt franskbrød

Skær tomaterne i små tern. Hak løg og pres hvidløget. Hak basilikumbladene. Bland med resten af ingredienserne i en skål, og lad det gerne stå og trække lidt. Skær brødet i skiver og rist det enten på en brødrister eller i ovnen. Evt. med lidt olie på. Fordel tomatfyldet ovenpå brødskiverne og server med det samme så brødet ikke bliver blødt. Se film her hvor nemt det er.

Velbekomme.

Forrige
Forrige

Græsk sammenkomt

Næste
Næste

Rabarber trifli