Bruchetta af brødrester
Her i huset elsker vi “hapsere” også kaldet bruchetta, af alle salgs.. Det er ret genialt hvis du har en rest brød og andre smårester i køleskabet. Her får du opskriften på den tomatsalsa der tit er fast ingrediens. Der kan kommes en fetacreme under ( fetaost rørt med cremefraiche) eller lægges serranoskinke på. Den er dog også rigtig god, bare som den er.
3 tomater
1 fed hvidløg
1/2 løg
8-10 blade basilikum
1-2 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk. honning
1 knivspids salt
1 flute eller daggammelt franskbrød
Skær tomaterne i små tern. Hak løg og pres hvidløget. Hak basilikumbladene. Bland med resten af ingredienserne i en skål, og lad det gerne stå og trække lidt. Skær brødet i skiver og rist det enten på en brødrister eller i ovnen. Evt. med lidt olie på. Fordel tomatfyldet ovenpå brødskiverne og server med det samme så brødet ikke bliver blødt. Se film her hvor nemt det er.
Velbekomme.