Salat med confiteret and
1 dåse confiteret and
10 nelliker
1 kardemommekapsel
½ stang kanel
salt og peber
4 skiver daggammelt brød
4 håndfulde salat
4 spsk. råsyltede rødbeder
4 spsk. valnødder.
Dressing af:
4 spsk olivenolie
2 spsk æblecidereddike
1 spsk honning
2 tsk dijon sennep
salt og peber.
Læg anden i et ildfast fad. Knus krydderierne i en morter og drys dem over anden. Kom anden i ovnen i cirka en halv time, så fedtet smelter helt og skindet bliver sprødt. Tag fedtet fra og grill eventuelt anden kortvarigt. Brug andefedt til at riste brødet, der er skåret i mindre tern. Drys med salt. Ved anretning laver du først en bund af salat, plukker anden i mindre stykker og pynter med rødbeder, nødder og brødkutoner. Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål, rør dem sammen og fordel dressingen over salaten.
66