18. december

Elsker du at hygge med mange små retter, så kommer her ideen med at lave “juletapas” med jule relaterede småretter, som anrettes på et fad/bræt til hver gæst. Her er lidt inspiration. Du kan vælge at lave det meste selv, eller købe dig fra det hele. På skærebrættet her ser du:

Kryddermarineret sildefilet med kapers
1/2 æg med mayonnaise rørt med karry, og dild
Rå marineret blomkål (marinade af lige dele æblecidereddike, rørsukker, lidt salt og peber og persille)
Rosastegt andebryst med flagesalt
Rugchips med rørt avokado med citron og salt samt røget laks og dild
Agurkestrimmel fyldt med røget laks blandet med fed cremefraiche, salt og peber
Urtepesto lavet af en håndfuld krydderurter hakket med olie, mandler, salt og hvidløg
Vesterhavsost og nødder vendt i akaciehonning med et tvist af chili
Ris a la mande med kirsebærsauce

Hertil et godt rugbrød og en kold øl og måske juelsnapsen.

Velbekomme og god søndag

Kram fra Vivian

Forrige
Forrige

19. december

Næste
Næste

17. december