Bålmad i skoven…

Michael og Cat, kender du nok fra magasinet, hvor de her i 2022, hver gang præsenterer dig for nye spændende retter, lavet på bål. De tager hvert år på tur, hvor de bor og lever i skoven. Maden bliver selvfølgelig også her, lavet over bål. Vi får lov at “være med” og giver dig her opskrifter der ikke er med i magasinet. Michael har taget de skønne billeder. Du kan møde Michael til vores Event på Kærby Mølle den 13 August, hvor han tænder op i bålet, laver smagsprøver på bål mad og giver gode råd og tips med på vejen. Tilmeld dig den gratis “Club JDL” så finder du eventet under “Events med JDL” Vi håber at se dig.

Morgenmaden består af Æggemuffins.

De laves af 1 æg pr muffin. Piskes med salt og peber og 1/2 dl mælk. 1 Skive bacon lægges langs kanten i formen, som en cirkel og æggemassen hældes i. Tilsæt en Cherry tomat, lidt skinke eller pølsestrimler og revet ost på toppen. Tilføj evt. Frisk timian eller basilikum.

Byg selv Skovburger.

Du skal bruge:

Hakket krondyr kød
Rødløgsringe svøbt i bacon
Frisk agurk, tomat, rødløg, krølsalat
Syltet agurk
Cheddar ost
Brioche boller

Rødløgsringene der er svøbt i bacon, steges sprøde. Bøffer steges efter behov, Bollerne ristes i fedtet. Saml din burger med hvad du ønsker af tilbehør. Voila, nemt!


Forrige
Forrige

Chateau de La Motte Husson

Næste
Næste

DIY Relieffer