A la Provence

Så snart man træder ind af døren i den hyggelige lille butik, kommer den helt særlige duft som er så karakteristisk for tørrede blomster og man bliver helt overvældet af det smukke syn af alle buketterne, kransene og dekorationerne. De tørrede blomster har i den grad fået comeback, i disse tider, hvor vi får mere og mere fokus på bæredygtighed. De tørrede blomster holder længe og belaster derfor ikke vores klode i samme omfang som friske blomster.

Vi arbejder hele tiden på at finde ny inspiration til vores læsere på magasinet. I denne uge var vi derfor på besøg her hos A la Provence for at snakke om et muligt samarbejde i magasinet. Henrik og Susanne udfører selv alt arbejdet med blomsterne, lige fra dyrkning og tørring, til binding af buketter og kranse. Det hele foregår ovenikøbet på deres egen matrikel. Ofte når man køber tørrede blomster er de ikke dyrket i Danmark, men transporteret langvejsfra - og så er det jo alligevel belastende for miljøet. Langt hovedparten er heller ikke dyrket økologisk. Du kommer til at kunne følge med i arbejdet fra ende til anden og få masser af inspiration til hvad du kan lave med tørrede blomster, fra udgave 3, 2023.

Susanne er uddannet blomsterdekoratør og laver nemlig de fineste ting, året rundt. Lige nu er det selvfølgelig julen det handler om.

A la Provence

FB

Forrige
Forrige

Mona Borup

Næste
Næste

Julemarked 2022