23. december
Der er lidt sjovt at gå all-in med en farve. Vi lavede for nogle år siden, en artikel med pink mad, hvorfra disse billeder stammer. Opskriften på Pannacotta er dog fra en anden artikel, men det er en rigtig dejlig dessert som også egner sig til juleaften, hvis du ikke er glad for ris a la mande.
Pink Gin
GT er stadig en af de mest populære drinks, og især pink gin er sagen. Lav en skøn pink gin og tonic til dig selv eller dine gæster og pynt med friske rosmarinkviste. 1 cl gin til 4 cl tonic. Masser af isterninger.
Kram fra Vivian
Pink pannacotta
2 blade husblas
1/2 liter fløde
kornene fra 1 stang vanilje
150 g sukker
50 g røde bær
frysetørrede hindbær
pink sukkerpynt
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 10 min. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud. Kom fløde, sukker, vaniljekorn og -stang i en lille tykbundet gryde og bring det i kog under omrøring. Tag gryden af varmen. Træk husblassen op af vandet og kom den i den varme flødeblanding. Rør til husblassen er opløst. Del protionen i to og tilsæt blendede bær, lidt mere i den ene portion, så de bliver forskellige farver. Fordel panna cottaen i 5 glas og stil dem tildækkede i køleskabet i mindst 4 timer. Pynt med sukkerpynt og frysetørrede hindbær.